Bladiplätten

Piinsamt.
Detta är dagen som ingen tar på allvar. Jag möttte en man i korridoren men jag vågade inte möta hans blick. Den är så stirrig. Kanske är han lite sur på mej för att ja, eh.
Imorgon är det en dag som flera tar på allvar. Men egentligen borde de kanske inte det för att det har ju diskuterats en massa hit och dit, svammel, svammel...
Snart skall jag baka riktigt mycket. Och min vän ska hjälpa mej. För hon är min digimonkompis.  Kanske finns det någon som vill köpa en mopohjälm. Jag skulle vara i stort behov av en. Den skall vara storlek S möjligtvis XS.

             
                                                  (ett vackert inlägg av Malin)

N'sync cover

Kolla igenom lite gamla inlägg på switchfoots hemsida and look what I found. Ganska lustigt.


som vanligt

Igår hade fiberduken från trädgårdslandet flygit högt upp i ett träd och låg där och väntade på sin räddning. Vi trodde det var omöjligt men det gick till sist. Med en stege, sekatör, en lång pinne å en modig Fia. Men sen snubbla ja me stegen runt halsen.
I lördags var jag på inflyttningsfest hos en prick. Hon har en lekpark med en kulle(där min mamma lekte förr) med hundratusentals nyckelpigor på. Dom tyckte om mitt å idas svett så dom var mycket med oss. Ida fick 30 kompisar (lät bättre än 10). Sen åkte vi hem i bilen. Sen åkte vi me pappas bil men han sku ti bilgubben så vi måsta kom me dit (jag å emelie). Vi trodd he sku gå snabbt men plötsligt sku dom drick kaffe å då sa vi att vi börj gå. Men då kom vår räddning. Edvard skulle till en by nära vår och erbjöd skjuts. Vilket vrålåk. En krockad saab 900 från urminnes tider. Interiören var i ett slag för sig. Tur att bilen höll ihop hela vägen hem. Och vilken chaufför. Körd kanske lite hårt med tanke på i vilket skick bilen var.

no idea how to live an abundant lifeRelient K - Be my escape

Finns inte så mycket att säga just nu. Det går inte. Orden är slut. Men musik är alltid bra.Bad Religion - Sorrow

this is home

Soundtracket till nya Narnia filmen "Prince Caspian" är gjord av inga mindre än...