chapstick och körkort

Igår fick ja då mitt körkort. Hurraa! Om man bortsir från att ja int har nån bil att kör me å att mamma e rädd då ja kör(beror mest på vädret hoppas ja) då. Ja va int så bra tyckt ja, hon sa åt mig att va mer uppmärksam å sånt medan ja körd så då tänkt ja att nu ere kört, fickparkera dessutom jättedåligt. Men ja tror hon vila va snäll så därför fick ja. Körd på kvällen till mommo i det hemska körvädret, slask å regn å mörker. Men d gick helt bra. Mommo hadd baka en tårta åt mig för att ja hadd lyckats. Vilken ära! Romrussinkvark-aprikossylt fyllning, vågad men absolut lyckad smakkombination! Sen klaga ja om mina torra läppar åså börja mommo å mamma prat om läppomada, åså sa mommo nå om att hon använder chapstick, å ja bara what? Den som hör på relient k vet direkt vad ja menar. Så fick ja vet då att de va läppomada. Jag var helt förundrad och chockerad av denna oväntade konversation. Till på köpet blev jag en lycklig ägare av ett. Tack!Låten: Chapstick, chapped lips and things like chemistry (från den gamla goda tiden då dave douglas fortfarande var trummis) - Relient K
 

En fin vänIdag fyller Andrea 19 år. Hon brukade vara desperat efter att bli kallad Filiph därför gjorde hon en tröja med det namnet när hon blott var 17 år. En sak som kan vara ganska lustigt är hur man kan höra en sångtext fel och sjunga fel, innan man kollar upp texten och lär sig den rätta versionen. Detta kan hon vara ganska bra på ibland. Hon är bra att jobba tillsammans med i köket men jag vet inte ännu vem av oss som är mest bestämmande. Hon har också hittat rätt här i livet angående musiken. Och så är hon kreativ och ödmjuk.

när

"..it's not a two-way street. In this whole operation, we're here to serve you guys. We're here to tie your shoes and wash your feet. Thank you for giving us that honor tonight.."
                                                                                  Jon Foreman / SwitchfootDet känns spännande. Det är en helt ny slags känsla. En aldrig tidigare upplevd händelse. Om ett halvår, möjligtvis tidigare, är väntan över. Då får vi se. "Running from me" låter i alla fall som en hit.

la glaceJag å malin kände oss lite vilda i Helsingfors och slog til stort och delade denna halvliter för 6 och 30 euro. Som vanligt kände jag lite ånger både över köpet å valet av sort. Men den var helt god. 3½ av 5 kanske. Vi satt länge å väl och åt på en bänk i kampen. Sen gick vi. Å kom ut på ett jättekonstigt ställe, helt annan byggnad å på en jättekonstig gata. Nya kampare som vi var visste vi inte att när man gick in i en byggnad kom man ut genom en annan? Väldigt logiskt.

jag sprang inte å köpte en cider

Nu är jag 18 år. Aderton. Detta är ett gammalt foto, jag ser mycket äldre ut nu. Jag funderar på Lukas lärjungaskola efter skrivningarna. Funderar alltså. Om du har erfarenhet av detta berätta gärna. Alltså om läjungaskolan inte om att fundera. Eller kanske om du har ett fint resonemang är det väl helt okej det också. 

 

wunderbaar

I förrgår fick jag ett paket på posten. Jag hade mina susningar om vad det kunde vara eftersom det kom från sverige, och så gick det upp för mig vad det kunde vara Och fy så pirrit det blev när jag skulle öppna, mamma måsta si försst åså måsta ja giss. Det var väldigt spännande. Jag hade tre alternativ, och jag gissade rätt. Tack finfina Lina syster för paketet och the effort. Jag blev så glad! Min första Relient K skiva. 26 låtar på 71 minuter.
         

Igår då ja hadd vari å klippt mig, int färga,  fråga ja min bror om han tyckt att de märktes. Så tänkt han lite å sa nää men e syns att du ha färga håre. Han sa det seriöst. Senare på kvällen laga ja havreflarn som int vila flyt ut riktit som di sku, så hadd ja han ti smak åså fråga ja om di va god. Då sa han jåå di smakar ju som havreflarn. Å ja bara he e havreflarn. Han bara jahaa. Bara bara.

nuCopeland - The Grey Man

.

Jon & Keith by caitie.elle.