Pumpapaj

1,5 dl havremjöl. 1,5 dl bovetemjöl. 1 dl havregryn. 1 msk agavesirap. 0,75 dl valfri matolja. 2-3 msk vatten.

Blanda ihop, tryck ut i en pajform. Förgrädda i 175 graders ugn medan fyllningen förbereds.

4 dl pumpapuree. 300 g silken tofu. 1 dl sojajogurt. 1,5 dl kokossocker. 2 msk mörk sirap. 1 msk vaniljsocker. 2-3 msk potatismjöl. 1 msk kanel. 2 tsk kardemumma. 1 tsk ingefära.

Rör ihop allt till en så slät smet som möjligt. Häll smeten i pajskalet. Toppa med äppelklyftor. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter i 175 grader. Perfekt efterrätt på en soppdag, men kan även ätas till frukost(som vissa gjorde idag).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback