Hemlagad ekologisk mysli
3 dl boveteflingor
3 dl havreflingor
3 dl rågflingor
2 dl havrekli
1 dl kokosolja
½ dl agavesirap(alt.honung)
1 dl vatten
2 dl poppad quinoa
2 dl solrosfrön
4 dl kokosflakes
4 dl torkad frukt i små bitar(jag använde mango, ananas och dadel)
1. Rosta kokosflakesen och solrosfröna i 5-10 minuter i ugnen i 175 grader
2. Blanda ihop bovete-, havre-, rågflingor och havrekli med kokosolja, vatten och agavesirap.
Bred ut på en plåt, rosta i ugnen i 175 grader i ca 20 min. Rör om då och då. Låt svalna.
3. Blanda ihop alla ingredienser och lägg i en fin burk.
4. Ät med till exempel en skvätt mandelmjölk eller havregurt!
Kommentarer
Postat av: Marlouk
Och SÅÅÅ GOOOD!!! Rekommenderas!!
Trackback