Helande, möta Gud

Det handlar om desperation. Därför händer det i Sydamerika.

image110

Hur blir man desperat? Är det en instinkt eller ett val? Eller något annat?

Let your love be strong"All of my life resting on your love"

les petites bébés

image105

image107

image108

hela natten lång har min mor vakat pga av dessas födsel. då ja kom hem vi tri sa min bror att han tror findus ska föd å då gick vi å sa åt mamma. vi fixa ett ställ där hon kona föd på vessan åså stängd vi in henne där å tänkt att hon klarar sig själv när hon redan ha fått ongar, så vi gick å sov. men hon bara pipa å pipa å fick ingen ro förrän mamma gick ner å satt me hon hela tiden. fössta, den gråvita, kom kvart före tie, resten me ca 45 minuters mellanrum. hon ha vari så enorm så ja blev förvånad att he bara va tri. å att ingen va luddig. så om du vill ha en får du ta en, annars åker dom nog till katthimlen snarast.


interesting

min syster e så aktiv å ja själv tycker aldri ja har nå ti skriv om. så då måst ja väl skriv om he. i helgen har jag blivit tant. jag har löst korsord, räfsat löv och börjat rensa i rabbatterna. och så har jag sått nya frön, squash, isbergssallads huvuden, koriander och chili(lite sent påtänkt men int hitta frön förrän nu). dessutom har jag planterat om mina körsbärstomater. längtar efter att snön ska fösvinn å att marken ska bli varm så man får börj så å planter där ut snart. mitt trädgårdsland upptar ganska mycket tid av mitt liv just nu. ja tycker om att planer saker. lever verkligen inte i nuet. redan i januari börja ja tänk på sannas studentfest, va som ska bakas, hurudana tårtor osv. men ja planerar aldri fäädit utan ja bara söker å spekulerar. snart är det klassresa konstigt nog, har en förväntan över den resan hittills. kanske två men den hör int riktit till själva resan. men helst sku ja far å hälsa på emilia till sibbo före det. om det passar. vågar int hör av mig förrän jag hittat mitt studiekort så ja säkert vet att ja kan far utan att det kostar skjortan. men det vill inte hittas.
switchfoot / jon foreman är glasklart obeskrivbart. det händer saker. hopp. jag vill kunna beskriva, men det är lönlöst. vissa saker är det bäst att hålla för sig själv för det är så speciellt. nästan heligt.

image104

So C'mon C'mon C'mon
Let's abandon this darkness
Oh C'mon C'mon C'mon
Let's follow this through
Yeah so C'mon C'mon C'mon
Everything's waiting
We'll be lit up like fire and gold
when everything's new


C'mon c'mon - Switchfoot

jag skriker efter jesus. efter förändring. men jag vet inte hur.

Dikt

"Jesus älskar dig" av Ylva Eggehorn

JESUS ÄLSKAR DIg
när du kommer ut på trappan och ser dig omkring
JESUS ÄLSKAR DIG
och dagen kastar sig över dig med hänsynslös kraft
JESUS ÄLSKAR DIG
där inget hjärta slår under dom släta trottoarerna
JESUS ÄLSKAR DIG
där ingen nåd har runnit fram i rännstenen
JESUS ÄLSKAR DIG
där den sista förhoppningen fimpades i dina ögon
JESUS ÄLSKAR DIG
trots dom nittionio kyrkorna och samfunden
som klarar sig bra utan frälsning
JESUS ÄLSKAR DIG
det finns ingen kärlek som inte upprepar sig
JESUS ÄLSKAR DIG
det finns inget nytt att säga
JESUS ÄLSKAR DIG
det räcker
det är nog
det är för mycket
det är allt.

Vi har diktrecension i tur ordning i skolan. Fann denna ack så fantastiska dikt men ska inte ta den ändå. Vågar int va så radikal.